HomeTerschelling

Terschelling

familiecamping-terschelling-sfeerimpressieVakantie in eigen land? Heb je al eens aan Terschelling gedacht! 'Ons eiland' heeft je veel te bieden. Voor het avontuurlijke gezin, de natuurliefhebber en de families die er gewoon even tussenuit willen. Uiteraard kun je nog veel meer informatie vinden bij de VVV Terschelling. Of spreek ons tijdens je verblijf even aan. We helpen je graag.

Vervoer op Terschelling

Kom je met de boot aan op Terschelling? Dan valt het pand van Zeelen Fietsverhuur met de gele voorgevel al snel op! Daar huur je een fiets die je jouw gehele verblijf kunt gebruiken. De fiets is het fijnste vervoer op Terschelling. De fietsroutes over veilige paden brengen je naar de mooiste plekjes, de diverse dorpjes en het strand. Voor ieder gezinslid is er een passende fiets; een tourfiets, een elektrischefiets, bakfiets of kinderfiets. Ga je voor een sportieve vakantie? Bekijk dan het aanbod mountainbikes of off-roadbikes. Ga naar de website van Zeelen Fietsverhuur voor meer informatie en het reserveren van een fiets.

Activiteiten

Voor de natuurliefhebber heeft Terschelling veel te bieden. Wist je dat het Waddengebied sinds 2009 op de Werelderfgoedlijst staat vermeld? Wandel en fiets door de duinen en langs de stranden. Er zijn diverse uitzichtpunten langs de vele routes die de VVV voor je heeft uigestippeld. Daarbij kun je natuurlijk ook het wad opgaan. Informeer je zelf goed over de mogelijkheden en ga bij voorkeur mee met een veilige excursie.

Voor de avonturier biedt Terschelling voldoende uitdaging in het duin en op het strand. Je kunt het avontuur zelf opzoeken door een offroadbike of mountainbike te huren. Op het strand zijn er diverse mogelijkheden om te suppen of kanoen.

Voor het hele gezin kent Terschelling tal van activiteiten waardoor jullie je niet snel zullen vervelen. Van huifkartochten over het strand tot aan vele musea voor jong & oud. Daarbij vertelt het eiland je vele spannende verhalen uit het verleden. Volg de bunkerroute, ga op safari of volg een van de routes die je bijvoorbeeld langs het bekende Drenkelingenhuisje op het strand of de vuurtoren leidt.

Wil je de beschikbaarheid bij ons checken of reserveren?
Neem direct contact op
© 2024 Camping Hoeve Prinses Irene