HomeDisclaimer

Disclaimer

Camping Terpstra spant zich in om informatie die zij aanbiedt op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft hiervoor geen garanties. Camping Terpstra is niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de op deze website vermelde gegevens.

Deze website kan informatie, software, foto’s en andere materialen bevatten die door het auteursrecht, merkenrecht of een ander intellectueel eigendomsrecht zijn beschermd. Het gebruik van dergelijke informatie zonder de uitdrukkelijke toestemming van Camping Terpstra is niet toegestaan.

Deze website kan links naar andere websites bevatten. Camping Terpstra heeft geen zeggenschap over dergelijke gelinkte websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites.

Copyright

Het is niet toegestaan om teksten, informatie, foto's of ander materiaal van deze website elders te gebruiken, al dan niet te herproduceren zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Camping Terpstra. Toegestaan is enkel het downloaden of printen van de website ten behoeve van persoonlijk, nadrukkelijk niet bedrijfsmatig gebruik.

Wil je de beschikbaarheid bij ons checken of reserveren?
Neem direct contact op
© 2024 Camping Hoeve Prinses Irene