HomeReserveren

Reserveren

Onze camping is de gezinscamping van Terschelling in het voor- en najaar. Wij zijn geopend van 1 april tot en met 20 juni en vanaf 9 september tot 1 november. In de maanden juli en augustus is Camping Hoeve Prinses Irene gesloten.

Bekijk hier de tarieven

Bel ons voor een reservering

Wil je de beschikbaarheid bij ons checken of reserveren?
Bel ons via 0562 - 449 091.

Vragen? Stuur een WhatsApp bericht: 06 - 12 20 36 59.

Bijzonderheden

Al jarenlang zijn wij een bekend verblijfadres voor festivalgangers. Houd er rekening mee dat onze camping in onderstaande periodes volledig op gaat in de evenementen die dan op Terschelling plaatsvinden.

Wilt u voor een van de festivals - het Motorweekend (Pinksteren), Oerol of Rock&Roll bij ons verblijven? Dan boekt u via ons 'moederbedrijf' Camping Terpstra.

Motorweekend 2 t/m 7 juni

Tijdens Pinksteren is er een motortreffen op het eiland. Ook onze camping zal in het teken staan van dit motorweekend en plek bieden aan vele motorrijders die bij ons zullen overnachten.

Bekijk de tarieven

Oerol Festival 8 t/m 20 juni

Van 8 tot en met 20 juni zijn wij geopend als dé festivalcamping van Terschelling, speciaal voor de Oerol-gangers. In deze periode is de camping niet geschikt voor kinderen. Daarbij hebben de verblijven dan ook niet de beschikking over een privé tuintje.

Bekijk de tarieven

Rock & Roll weekend 8 t/m 11 september

Tijdens het Rock & Roll weekend zijn wij ook festivalcamping.

Bekijk de tarieven

Wil je de beschikbaarheid bij ons checken of reserveren?
Neem direct contact op
© 2023 Camping Hoeve Prinses Irene